fbpx

Марија Кулиќ распали по згодната Босанка: „Носи градник, не ми се шетај тука како швајцарска крава низ двориште“

Големиот шеф им испрати на задругарите писмо и бараше од Миљана Кулиќ, Марија Кулиќ, Александра Суботиќ и Зерина Хеќо да го изнесат своето скриено мислење за останатите задругари.

Марија Кулиќ се сложи со мислењето на својата ќерка Миљана и отворено зборуваше за останатите задругари кои според неа не се за ријалити. Таа имаше голема желба да ги искоментира близначките Арсиќ.

Апсолутно имам исто мислење како Миљана. Само за близначките мислам дека се премногу наметливи и секогаш бараат кадар. Исто так забележав и дека Давид сака да гледа други девојки. Јас веќе и кажав на Зерина дека не знам што видела во Бане. Зерина би требало само да носи градник, а не да се движи како швајцарска крава низ дворот, истакна Марија.

 

Фото: Задруга