fbpx

Наскоро ќе наполни 47, но се уште изгледа брутално секси – стари и нови фотографии со Лила Филиповска, пронајди ја разликата!

Таа е како виното – колку е постара толку е подобра.

Веќе и врапчињата знаат дека Лила е една од најпознатите, но и најшармантните водителки во Македонија. Но тоа не е без причина…

Покрај тоа што може да се пофали со беспрекорна долгогодишна кариера, Лила секако важи и за една од оние жени за кои времето како да стои. Секогаш кога ќе се појават некои нејзини стари фотографии, многумина ќе се изненадат и ќе заклучат дека симпатичната водителка изгледа како воопшто да не се променила од почетокот на својата кариера, а за многумина сега изгледа дури и многу подобро отколку пред 10 и повеќе години.

Токму затоа тешко дека некој би можел да погоди колку години има таа денес. Успешно го одржува својот младешки изглед и витка става, па и покрај годините таа се уште е една од најпознатите водителки и се уште важи и за една од нашите најатрактивни познати дами.

Погледнете ги овие фотографии и проценете како симпатичната водителка изгледала порано, а како сега …

A еве како таа изгледа сега …

Фото: Instagram, MySpace – Лила Филиповска